Jdi na obsah Jdi na menu
 

Komentáře k 7.kapitole - archiv

Tady další!

(Jacomo, 25. 10. 2010 15:52)

Haló, tady se hlásí další nadšená čtenářka! Předem poctivě přiznávám, že jsem byla varována - "jak to začneš číst, nebudeš moct přestat". Je to tak, nemůžu. Čtu, čtu, čtu. Ráno, večer, v noci. A přes den místo práce. Hrůza.
Ale všechno ostatní je nádhera. Tvůj příběh, tebou vymyšlená kouzla, popisy i pocity, akce i reakce. Tvůj Harry i tvůj Snape. Je to on, a není. Má tvář muže možná ze světa za zrcadlem, možná zpoza masky, možná byl takový vždycky, jen my jsme to (Harryho očima) neviděli. Je dobře, když někdo dokáže prohlédnout za oponu. Tleskám ti za to. A děkuju. Strašně moc.

 

Ahojky, Jacomo :))

(Alice, 25. 10. 2010 18:04)

Děkuji, nový čtenář vždy velmi potěší :)) A za případné komplikace způsobené čtením v práci (doufám, že jich nemáš moc) se omlouvám :))
Jsem moc ráda, že se ti líbí jak příběh, tak má vize obou hrdinů :)) Budu doufat, že ti čtení přinese hodně příjemných chvil a ani budoucí děj tě nezklame. Děkuju :))

 

Harryho erekce

(Martina, 28. 9. 2010 11:11)

Sice mi Harryho erekce a Snape coby její léčitel přijde trošku dost známá z jiných slash povídek, ale u tebe se to dá číst třebas celý den :)
Docela mě zajímalo, že na Harryho erekci ze Snapea se používá coby protilék objetí výše zmiňovaného :)))
A ten závěr byl smutný ...
a jéje ... Severus už zase emoce schovává do stříbřité rtuti
Jinak moc pěkné pokračování !!!

 

Re: Harryho erekce

(Alice, 28. 9. 2010 18:27)

:D Obávám se, že ve slashi se jednoduše "erekci" vyhnout nedá :DDDDD Upřímně, ani jsem se o to nepokoušela :D
Ano, ano, Severus opět "hodil zpátečku" ;-)
Díky, jsem ráda, že se ti to stále líbí :))

 

^_^

(Sax, 23. 8. 2010 9:54)

Teda Alice... a já myslela, že už mě nemůže nic překvapit... omyl... Takové problémy jsem opravdu nečekala... přiznávám, že jsem čekala jiné "přijatelné" :) Ale tohle "přijatelné" bylo naprosto dokonalé...
Nakonec jsem si to sice tajně přečetla, ale nebyl čas na odpověď... O.o Navíc už zase začínám mít ten svůj problém se psaním komentářů - když tak čtu ty skvostné komentíky od jiných... O.o (ale spíš jsem ho nikdy nepřestala mít O.o)
Pod "divokou magií" se dá představit opravdu cokoliv - miluju dvosmysly... :D hlavně ve tvém podání...
A Snapeovo zklamání, že si nezískal Harryho důvěru? To bylo skvělý... myslím, že větší důvěru už ani dostat nemohl, než to, co pak následovalo... snad si To i Snape uvědomil... :)
A ta scéna, jak mu děkoval šálkem čaje za to, že to nemusel prožít paní Weasleyovou... :D nádhera... ale představila jsem si to dost živě... Snape je prostě ve tvém podání skvělej... :)
I já věřím, že Snape přijde na to, že tohle "štěňátko" patří jen k němu... Možná při příštím "Ups"? U koho jiného by Harry hledal pomoc, že? :D
Perfektní kapitola, jako vždy... :) Moc se těším na zítra... jen se obávám, že s mými komentáři to půjde od deseti k pěti... tak se omlouvám předem...
Psaní a múze zdar!
(Děkuji assez za upozornění - netuším, kde jsem to pochytila :D)

 

Ahojky, Sax! :)))

(Alice, 23. 8. 2010 19:27)

Já snad ani nepočítala, že se objevíš, když se na tebe teď navalilo tolik práce. Aspoň, že tě nechají na chvilku vydechnout :)
Jsem maximálně potěšena, že se mi povedlo překvapit :D Díky, jsem ráda, že se ti tohle "přijatelné" líbilo :D
Netuším, v čem se tvůj problém s komentáři skrývá - protože komenty od tebe jsou vždycky prima, originální a vždy mě potěší (například teď jsi se jako první zmínila o tom, že nadpis je vlastně slovo z kapitoly :) Což jsem odkoukala od jedné zahraniční autorky, moc se mi to u ní líbilo)
Možná při příštím "Ups" - tak to jsi řekla moc hezky :DDD Sedím si na rukách a nic neprozrazuju :D (Musím být na sebe přísná :D)
Děkuji za tvá milá slovíčka a přeju hodně síly, ať to všechno zvládneš :)

 

JÁ NEMÁM SLOV!

(Lisa, 22. 8. 2010 14:53)

Myslím, myslím, že asi puknu nedočkavostí, než přijde úterý a sním i další díl, lepší povídku jsem v životě ještě nečetla! ( a že už jsem jich četla opravdu opravdu hodně), Na tuhle povídku mě přivedla moje dokonalá sestřička-KLARIS :D, a já jsem jí ohromě vděčná! Nejdříve jsem si jí sice chtěla jen odložit do záložek, na potom, jenže když jsem slyšela ty její výbuchy smíchu :D a v každé větě se u ní alespoň jednou vyskytlo slovo štěňátko, tak jsem neodolala, noo a od té chvíle to se mnou šlo s kopce, písmenka jsem úplně hltala a nemohla se od toho hnout! Tahle povídku u mě jednoznačně skončila na prvním místě! Božžeee, co tak ještě napsat, abych vyjádřila ten pocit... sakryš, já nedokážu ani popsat, jak jsem s toho unešená! Myslím, že tohle všechno tady už asi zaznělo, jenže já se prostě nedokázala dokopat přečíst si všechny ty komentáře, aniž bych zapomněla, co jsem to sem chtěla všechno napsat---jejda já asi hodně blábolím co? :D no tak já přestanu a radši budu s napětím očekávat příchod další kapitolky :D

 

Ahojky, Liso :))

(Alice, 22. 8. 2010 21:02)

Děkuju, jsi úžasná :D Nádherný komentář, každé jedno slovo v něm, děkuju mnohokrát! Jsem nadšená, že štěňátko má další zastánkyni :)
Je mi jasné, že se člověk nechce opakovat, ale každý to nakonec přeci jen vnímá trochu jinak a trochu jinak to vyjádří, takže každý komentář je naprosto originální :) A každý má pro mě velkou váhu.
A ten tvůj mě MOC potěšil, děkuju :)) (A mé poděkování Klaris ;-))

 

Kiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

(Haku, 20. 8. 2010 17:42)

Staviam Ti obetny oltarik!...To len tak pre zaciatok,..nevydes sa ale pre tuto poviedku som ochotna zajst az do cias krvavych obeti.Vytiahli ma na chatu a ja som sa nevedela dockat piatku,kedy sa prinavratim,vsetkych odozeniem des nahanajucim kukucom aby som mohla vstrebat davku mojej uzasnej zavislosti. ...Vsak na mna hladeli ako na cvoka,ked som prvy vecer vytiahla pocitadlo a zacala posuvat farebne gulicky(ano,je to presne to pocitadlo co pamäta aj Rusku zimu). .Tak,to len na uvod,a teraz sa idem rozplyvat ...ja ich proste zboznujem,Severusa ako *starostliveho*.... a on to uz aj dokazal,..ze pre Harryho by spravil prve posledne,co si dovolim tvrdit,ze Harry by pre profesora aj plamenom presiel a to je tak uzasneeee.A co sa nasho *šteniatka* dotyka..to ako si zo vsetkych co by sa mu k noham vrhli a ochotne poskytli tu..*rucnu pracu*...vybral prave Severusa tak to uz vysvetluje mnohe(len si to este neuvedomuje),a casom aj Severus pride nato,ze šteniatko patri len k nemu. A *sejmuti zemnegouli*som si dodatocne predstavila dopredu..hlavne ako sa asi tvaril ucitel lektvarou...(a asi budem potrebovat zadrôtovat sanku)...

Ahojky, Haku :)))))))))))))))))

(Alice, 20. 8. 2010 21:17)

Ale nechceš mě na něm obětovat, že ne? :DDD Třebaže je celkem pravděpodobné, že nějaké bohy by taková krvavá oběť potěšila ;-)
Jasný, tohle počítadlo taky znám :D A jak skvěle na něm uměli markovat v obchodech :D Odečítala jsi dny? Ty jsi skvělá :D
A opět jsi naprosto dokonale vystihla vše, co jsem chtěla narvat "mezi řádky", nádhera, díky! Já tvoje komentáře prostě miluju :D

 

Re: Ahojky, Haku :)))))))))))))))))

(Haku, 21. 8. 2010 17:42)

Obetovat...a Teba...kdeze,este to tak!!!!!!!!!!!!!!!Kto by potom pre mna predstavoval tu svetlu stranku v zivote??Ale vazne,ani nevies ake je to prijemne,ked vies,ze v urcity den sa môzes tesit na nieco skvele a tym na chvilku uniknes do snov.Ked prides unavena z prace tak nieje nad precitanie skveleho pribehu,uzasne sa pri nej relaxuje,aj ked pocitam s tym,ze mi semo-tamo privodis kolapsove stavy,ale bez nich by to nebolo ono(len trosku pochopenia,v mojom veku by to mohlo byt nebezpecne)

 

Má milá Haku...

(Alice, 21. 8. 2010 22:21)

(Hned zkraje musím varovat, mám zřejmě nějaký filozofický záchvat)
Tvá slovíčka mě jako obvykle rozebrala :) A já nějak nedokážu najít to správné vyjádření, abych vysvětlila, kolik dobrého mi dáváš. Jak nekonečně skvělý je to pocit, že se těšíš na únik do tohoto snu, že na něj myslíš a že ti může nějak prosvítit den. Ten pocit je tak dobrý, že mu vlastně ještě pořád nemůžu uvěřit :)
Za poslední dva týdny jsem se usmála tolikrát, jako za několik posledních let dohromady. Ano, samozřejmě, že mě těší ona praktická stránky věci - že se líbí něco, co jsem stvořila já. Jenže v tom ten pravý poklad není, jde... o sdílení. Nevím, jak to napsat líp. Poprvé sdílím sen v tom samém okamžiku, kdy ho ještě tvořím, prožívám, jsem v něm až po uši. Protože já své postavy skutečně miluju :) A povídat si s vámi o nich, cítit, že je taky máte rádi... to je k nepopsání. Cítit, že i tobě přináší radost, jako mně. Neskutečné. Fantastické.
Jsem šťastná, že tu jsi. Jsem vděčná za každého.
Díky, Haku :)

 

Je to paráda, lehnout si na záda a číst tvojí povídku...:))

(Klaris, 20. 8. 2010 22:18)

Takže .. Čtu to už asi potřetí nebo počtvrtý (kdo to má počítat) a líbí se mi to pokaždý o něco víc. Když sem to četla poprvý (včera ve 2 ráno - mimochodem) smála jsem se u některých scén tak, až se mě sestra ptala, jestli jsem v pořádku :)) Když jsem to četla podruhý... brzy ráno, hned se mi zvedla nálada a ráno bylo zas o něco veselejší :) Potřetí sem se nad tím trošku zamýšlela a přemýšlela, jak to asi bude pokračovat a teď počtvrtý sem se konečně dokopala napsat sem komentář... I když, jak tak na to tady koukám a pročítám všechny ty předešlý komentíky (a že to dá už chvíli zabrat) zjišťuju, že by se to bez toho mého celkem i obešlo, když je tu už vše řečené :)) Ale už jsem se do toho dala, tak sem něco napíšu...
A bude to samá chvála, protože k tomu nic jiného podle mě napsat nejde :)
Líbí se mi: všechny ty originální nápady a styl, jakým to podáváš, že se od toho čtenář prostě nemůže odtrhnout ... :) V této kapitole byly skvělý Severusovy hlášky a hlavně to Harryho: Někdo mě sejmul zeměkoulí... to bylo fakt bezva :)) A hlavně mě uplně dostala ta závěrečná Severusova poznámka o štěněti.. tyhle připomínky jsou tak roztomiloučký, že mě to vždy strašně rozněžní:))
Taky mám ohromnou radost z toho, že přidáš už příští úterý. Hned ve středu jdu totiž už bohužel do školy a tak sem moc ráda, že se mám alespoň na co těšit, když mi ty dny volna už končí :)
Ježiš, já toho radši nechám, to sem se nějak rozepsala ... ajé :-) Doufám, že to nevadí... Takže ti přeju hodně štěstí v dalších nápadech a ať se někde nezasekneš a zdárně tu povídku dovedeš do konce... Prozatím se těším na další kapitolku a radši už mizim:))

 

Ahojky, Klaris :))

(Alice, 21. 8. 2010 1:40)

Jsi ohromně milá, děkuju :)) Ty to vážně čteš několikrát po sobě? Tak buď jsem tak nesrozumitelná, nebo tě to opravdu baví :D
Kdepak, neobešlo, každičký komentář je nenahraditelný :) Protože vaše reakce jsou právě tou hybnou silou :)) A nic mne nepotěší tolik, jako zjistit, co tě při čtení napadalo, nebo jak jsi to vnímala :) Jsem z toho nadšená, díky ti moc! :) Přiznávám, že by mě ani ve snu nenapadlo, že bude mít "zeměkoule" takový ohlas... :D
Páni, to je strašně milé, že ti Klíč může zpříjemnit i začínající školu (což je defintivně hrozná věc) :D O to víc mne těší, že jsem se k tomu dřívějšímu zveřejnění rozhodla.
Děkuji moc, Klaris, za tvůj krásný komentář! Potěšila jsi mě :)

 

Re: Ahojky, Klaris :))

(Klaris, 21. 8. 2010 2:28)

No jistěže mě to baví číst i několikrát po sobě, na takovouhle skvělou povídku totiž často nenarážím, tak si užívám každou kapitolku hned několikrát .. srozumitelný to máš velmi dobře... :)
A prosimtě - nemáš zaco děkovat - to my bychom ti měli děkovat, že píšeš tak úžasně a že ses rozhodla o to s námi podělit... :))
Takže - díky, díky, díky :-))

 

Re: Re: Ahojky, Klaris :))

(Alice, 21. 8. 2010 12:37)

No tedy - jak to dokážeš, být TAK milá v půl třetí ráno??? :D
To potěšení je naprosto oboustranné, je vážně fantastické s vámi Klíč sdílet, povídat si o něm... Nádhera :))

 

Ahojky

(Ellis, 20. 8. 2010 23:11)

Uzasne, famozne ... Musim povedat,ze si ma uplne uchvatila svojim pisanim a tato kapitolka ma obzvlast pobavila :)

 

Ahojky, Ellis :))

(Alice, 21. 8. 2010 1:43)

Děkuji :) Jsem moc ráda, že se ti Klíč líbí, i že jsem tě směla pobavit :) Budu doufat, že tě ani pokračováním nezklamu.
Díky! :)

 

Snažím

(Sharlaid, 20. 8. 2010 17:13)

se napsat originální komentář, protože je to u každé kapitoly totéž: děj - dokonalost sama, zpracování - dokonalost sama, pravopis - dokonalost sama => povídka - dokonalost sama.
Ale co napsat víc, když už vše bylo řečeno a mě prostě nic tak originálního jako "Někdo mě sejmul zeměkoulí" nenapadá?
Tak já se budu snažit u dalších kapitol, jo?
A prozatím: DOKONALOST SAMA.
:-D

Odpovědět

Ahojky, Sharlaid :))

(Alice, 21. 8. 2010 0:27)

Krása, to jsi mě dostala :D To se ti opravdu povedlo, směju se :D Moc hezké. Díky!
Jsem moc ráda, že děj se líbil! :) A už teď se moc těším na tvůj příští komentář :DD (Tiše doufám, že to nebude Sbohem, Alice ...:D)


 

Tedy, to je

(Rowene, 20. 8. 2010 20:50)

nápad, ty vedlejší účinky vílího dechu.:-)))) Vypadalo to tak nevinně, říkala jsem si, no, asi ťuťu ňuňu bude někde v x-té kapitole, ale nevadí, pěkně se to čte a najednou bác... Chudák Harry!:-) Ty Severusovy sarkastické hlášky jsou unikátní.:-))))

 

Ahojky, Rowene :D

(Alice, 20. 8. 2010 21:34)

Ale já se vážně několikrát zmínila, že vílí dech je součástí afrodisiak :D Zřejmě píšu příliš "nevinně" :D (Nenechte se zmást B-))
Na druhou stranu, jsem maximálně potěšena, že jsem dokázala překvapit :D (Být předvídatelný je noční můra... :)) A děkuju mnohokrát, že se ti líbí Severusovy hlášky! :D

 

:D

(cim, 20. 8. 2010 19:48)

Už se těším na úterý. :Díky je to radost číst.

 

Ahoj, cim :))

(Alice, 20. 8. 2010 21:20)

Děkuji moc :) Je radost to psát ;-) A ještě větší to sdílet :D Díky moc!

 

:-)

(Lady Corten, 20. 8. 2010 18:42)

Moc pěkný díl :)

 

Ahoj, Lady Corten :))

(Alice, 20. 8. 2010 21:18)

Děkuji, bylo mi velkým potěšením :)))

 

:))))

(Leesil, 20. 8. 2010 17:38)

Páni, to se tak dobře čte, těším se na pokračování:)

 

Ahojky, Leesil! :)))

(Alice, 20. 8. 2010 21:03)

Děkuju, to mě ohromně těší :) A jsem moc zvědavá, jak se ti budou líbit pozdější kapitolky, kde už bude i Draco (protože zjišťuji, že ho přidávám stále víc, částečně i kvůli tobě ;-))
Díky moc! :)

 

...

(Silver.Snitch, 20. 8. 2010 16:47)

Ono je téměř až zbytečný se namáhat psát komentář, ale já vím, že tě to potěší.. Takže. Je blbý se opakovat, ale pořád tuhle povídku považuju za úžasnou.. :)

 

Ahojky, Sliver.Snitch :))

(Alice, 20. 8. 2010 20:47)

Děkuji ti nastotísíckrát (netuším, jak se to píše správně, možná zvlášť... :D), že nepovažuješ za zbytečné mne potěšit :DDD
Protože jednoznačně ano, těší mne a moc, že tu stále jsi, čteš a líbí se ti to :)) A vůbec to není blbý, klidně se opakuj, to se mi nikdy neomrzí :DDD
Díky! :)

 

...

(Katy, 20. 8. 2010 13:48)

Tahle povídka má v sobě všechno, co u skvělého příběhu miluju.
Vidina Harryho u nohou Severuse S. musela všemi přítomnými pořádně otřást. :D Dokonalé.
A ta - ehm - " ruční práce, " všechno máš tak (probůh, právě teď mi do pokoje vešla mamka a její "co se stalo" bylo naprosto na místě, protože se nemůžu přestat smát. To se mi moc často nestává. Mám dojem, že si teď o mně musí myslet, že trpím nějakou nadměrnou dysfunkcí mozku) propracované a dává to smysl! Úplně vše, co se v téhleté povídce děje, se koná z nějakého důvodu, který později objasníš - a to mě nesmírně baví!
Ten poslední odstavec... Ty prostě víš co napsat, aby se člověk dokázal dokonale a s naprostou samozřejmostí vcítit do děje. (Popřípadě dostaneme chuť Harryho pořádně obejmout a utěšit.)
A zamilovala jsem se do oslovení "štěňátko" navždy ho budu mít spojené s touhle neobyčejnou povídkou. Mimochodem, poznámky pod čarou ve mně vyvolaly šťastné vzpomínky ještě z dob, kdy jsem jako malé dítko četla Kámen manželství...(ještě ve slovenštině, takže si nejsem jistá, zda se nejednalo o Křišťál- s tvrdým y a... vlastně úplně jinak :D)
"Šťeňata patří k lidem, co si s nimi budou hrát" - nad tím ukončením jsem se rozplynula. V tomhle okamžiku jsem chtěla obejmout i Severuse. A co si budeme namlouvat, kdo kdy slyšel o tom, objímat S.S? To by byla nehorázná urážka jeho zmijozelského nosu. Ale přesně tohle jsem udělat chtěla.
Já nikam nechci, nechci odjet! Chci sedět u počítače a netrpělivě klikat na pokračování! Pitomá místa bez internetu :D Budu si muset pokračování přečíst až někdy za týden a něco... ale zase, bude toho tady víc, že? :)

 

Ahojky, Katy :))

(Alice, 20. 8. 2010 14:19)

Ta "ruční práce" mě nejdřív vyděsila - zmateně běžím pamětí, vždyť k přímému popisu sexu jsem ještě nedošla... :D Pak mi to došlo - a máš pravdu, byla to ruční práce! :DDDDD
Díky, jsem prostě nadšená, když se mi podaří rozesmát :)) A jsem hrozně ráda, že se ti líbí, jak se k událostem vracím a vysvětluji později - já sama jsem občas v takovém duševním rozpoložení, že přijímám pouze polopatistické informace :D
Super, díky za tvé pohnutky je objímat :D Oba to tu a tam určitě budou potřebovat, někdy se s nimi právě nemazlím :)
Přesně! Poznámky pod čarou mám také spojené s Kamenem :D A protože se mi to moc líbilo, dovolila jsem si to také použít :)
A kdy že se vracíš? Pokud chceš, na úvodní straně je můj mail, napiš mi na něj svůj, kapitolky na příští týden ti pošlu předem (ale nikomu ani muk! :D)

 

Re: Ahojky, Katy :))

(Katy, 20. 8. 2010 15:12)

Jsi zlatá, pokud by to tvá milá osůbka zvládla v neděli, neboď tehdy se vracím a odjíždím znovu- už na týden, byla bych štěstím bez sebe. Myslím, že mé spoluhráčky mi budou koukat přes rameno. Hmm, asi Ti tady přibyde spousta nových čtenářek, pokud se o tenhle svůj malý ráj rozhodnu podělit :)
P.S. A vážně se nelekej, ten email je hrozně infantilní, ještě pozůstatek z raného dětství :D ale kdo by ho měnil, tak krásné vzpomínky. :P Pošlu převelice ráda.

 

Někdo mě sejmul Zeměkoulí

(majas, 20. 8. 2010 14:41)

tak tahle hláška je skvělá, jak to pořád říkám skvělá povídka, nádhernej severus, chudák Harry a "ruční práce" a molly jako erotická představa.opravdu prima kapča a četla jsem dobře že jsi se nad námi slitovala a přidáš dřív? nebo je to jen výjimka? ještě jednou díky

 

Ahojky, majas :))

(Alice, 20. 8. 2010 15:10)

Díky :))) Četla jsi dobře a současně ano, bude to výjimka :) Zatím. Ale věřím tomu, že se dopracuji k tomu, abych mohla zveřejňovat dvakrát týdně pravidelně :)
Jsem moc ráda, že se ti Klíč stále líbí, děkuju :))

 

co napsat a neopakovat se...

(Misule, 20. 8. 2010 12:42)

Asi nic, všechny předchozí komentáře mi slova vzaly z úst:-) První koment jsem chtěla napsat už hned zpočátku, kdy jsi zveřejnila prvních pět kapitol.... jenže mi povídka vzala dech a tak se omlouvám, že píšu až teď.
Prostě a jednoduše.... vypadá to, že se Klíč stane mou nej povídkou s párem HP/SS:-) A doufám v to!!!Píšeš přesně tak, jak to miluju..... naprosto vystihuješ mojí představu Harryho a Severuse. Líbí se mi tvůj styl psaní, dokonce si moc ráda čtu i tvoje odpovědi v komentářích.... :-) Jen jedno mě mrzí proč to není překlad ale originál.... a to je to, že nemůžu zabrousit na konec a ujistit se, že všechno dopadne dobře. Protože jestli ne, ani bych se do povídky nepouštěla..... já prostě nejsem zastánce tragických konců.... těch je všude okolo mě požehnaně:-( no a tak tedy doufám, že JE natolik miluješ, že k NIM budeš hodná;-)

 

Ahojky, Misule :)

(Alice, 20. 8. 2010 13:11)

Vůbec se neomlouvej, naopak, já jsem opravdu ráda a děkuji, že ses rozhodla napsat :) Vaše reakce a prožívání, názory, jsou pro mě důležité a skutečně mě ještě stále ovlivňují v tom, jak bude příběh pokračovat. Konec mám už samozřejmě promyšlený, ale drobné nuance, úpravy charakteru nejsou vyloučené - tím nechci říct, že bych psala "na přání" (:D), ale člověk je občas slepý a další názor, další úhel pohledu, mu může rozšířit obzor :) Nebo přímo otevřít oči. Takže každé reakce velmi vítám :)
Jsem nadšená, že se tvá představa Harryho a Severuse shoduje s tou mou. No, ano, mé odpovědi... :D Hrozně se spoileruju, já vím, ale tomu se vážně nedá odolat :D
Tragických konců je opravdu požehnaně. Je mi líto, že i kolem tebe. Naštěstí jsou tu právě naše sny, do kterých se dá uniknout, odpočinout si... a třeba zase chvíli věřit na zázraky :)
Ujišťuji tě, že je oba protáhnu peklem. A že je MOC miluju. (Ne, neodcházej, já to vážně nemůžu říct...! ;-) :D) Doufám, že se mnou vydržíš a že tě nezklamu :)
Ještě jednou děkuji, že jsi napsala :)

 

Re: Ahojky, Misule :)

(Misule, 20. 8. 2010 13:29)

Víš, já už jsem se do téhle povídky zakousla a už se jí nepustím, to slibuju!! :-) už to ani nejde

 

Re: Re: Ahojky, Misule :)

(Alice, 20. 8. 2010 14:07)

Díky :))


 

Už neváhám! xD

(Sisa, 19. 8. 2010 23:00)

A už nikdy nebudem, budem poctivo pilne komentovať! Merlin, táto kapitola bola absolútne úžasná! V niektorých chvíľach som pišťala ako šialená fanynka, ktorá sa dostala na vzdialenosť pol metra k svojmu idolu, v iných som sa smiala až som slzila a v niektorých len prekvapene čumela a otvárala a zatvárala ústa. Teraz som trochu v zhone, takže to bolo rychlo-čítanie, ale aj tak som si to užila! Podrobnejšie to preskúmam zajtra v autíčku xD
Merlin, samozrejme, že sa mi ako správnej snarry závisláčke páčila scéna s objatím, ale nemôžem si pomôcť, viac ma proste dostala až tá v spoločenke, kde si Harry pomyslel, že teraz zas dostane xD Vtedy bola moja myšlienka- šteniatkooo~~~:3 Aaa Merlin, prepáč mi tú nezmyselnosť, ale ja mám takú radosť z tej kapitolky! Po objavení som pišťala akoby mi zato platili:D Ja proste milujem tie ich rozhovory, sú naprosto geniálne! Ale tá "spiatočka" alebo čo to bolo, čo Severus nahodil na konci, to sa mi už teda nepáčilo. Myslím to, že šteniatka patria tým, čo sa s nimi hrajú. A on sa nehral? Hral! Dal mu medík a na narodeniny taký pekný darček, a tak! Jemu patrí šteniatko!^^ Ale páčilo sa mi ako si Harry prial aby sa obzrel. To bolo krásne.
No a nedá mi nevyjadriť sa k Siriusovi ako profesorovi. Sakra z tej predstavy je mi do smiechu:D Teda, niežeby som mu neverila, ale ja si ho proste neviem predstaviť. To si skôr predstavím pápeža obhajujúceho homosexualitu, či ako letušku! (ospravedlňujem sa veriacim, nemyslím to zle, len ma to prvé napadlo)
Jeej a skoro som zabudla! Milujem tú časť, kde sa Harry zhrozí nad tým, že by to bola pani Weasleyová! xD Je naprosto dokonalá!
Ooo áno a neodpustím si ani pochvalu tvojmu géniu za originalitu. Tvoje nápady sú proste jedinečné! Aspoň ja som ich teda zatiaľ nikde nevidela^^
Ja som sa tu, podobne ako Bacil, tiež zahniezdila. Aj keď viem, kedy pridáš kapitolku (teda deň), ja som tu proste každý jeden merliní deň a skúmam, že čo keď:) Začínam mať podozrenie, že si nás nejako zakliala, pretože toto je absolútna droga! Takže len pekne ďalej pokračuj v tej kliatbe, mne sa to páči, byť takto bravúrne zakliata xD
No dobre, už dám pokoj..len ešte..ďakujem. Ďakujem, že si kapitolku pridala už dnes a ďakujem za prianie peknej cesty^^ Keďže plánujem čítať tvoju poviedku znova počas jazdy, tak určite bude:)

 

Re: Už neváhám! xD

(Glorilian, 20. 8. 2010 11:18)

Souhlasím, naprosto souhlasím... cítím to absolutně stejně. =D Jsem se dokonce i smíchy vyvrátila z židle...

Dokonale vystihnuto!!!

 

Ahojky, Siso :)))

(Alice, 20. 8. 2010 12:29)

To jsem opravdu moc ráda, bylo příjemné tě potěšit :) A je pro mě přímo skvostné číst, jak jsi to s nimi prožívala, co tě při tom napadalo. Skutečný Životní lektvar pro autora :D
Viď, on si s ním taky hrál! Jenže Harry si to moc nepamatuje. A Severus mu to určitě neprozradí, kdepak :) Ale nějaké záblesky v Harrym zůstaly ;-)
Sirius jako profesor? No, už tam měli na obranu proti černé magii kde koho (včetně Voldemorta :D), tak nakonec, proč ne Pobertu? :D Ale ne, on opravdu není profesorský typ (A já za to nemůžu, to rozhodl Brumbál! :D)
Díky moc, že se mnou tohle zakletí sdílíš - já se s ním potýkám už taky docela dlouho :)) (Eh, to je TAK příjemné, neplácat se v tom sama :D)
Ještě jednou moc děkuji za tvůj úžasný komentář, užij si cestu a brzy se vrať ;-)

 

http://glorilian.sblog.cz

(Glorilian, 20. 8. 2010 11:13)

Skvělá kapitola, jsem se řehnila do začátku do konce... těším se na další díl. =)

 

Ahojky, Glorilian :))

(Alice, 20. 8. 2010 12:14)

Díky, to je paráda, přesně tak byla tato kapitolka myšlena - jako zábavná "kulturní vložka" :D Než opět zabřednu do temnoty... :D
Díky moc za tvůj smích :))

 

Krása

(Maya, 20. 8. 2010 11:55)

Tuhle povídku žeru :D

 

Ahojky, Mayo :))

(Alice, 20. 8. 2010 12:11)

Skvělý komentář - jasný, stručný, výstižný - a velmi, velmi potěšující! :D
Děkuji ti moc! :))

 

tak si říkám

(Kat, 20. 8. 2010 9:48)

proč bych měla číst 7 díl harryho, když si ho tu báječně přečtu, že.
paráda. Jo strašně ho lituji. harryho. Snape je jako vždy naprosto neuvěřitelný a nádherný. No jo moje slabost.

 

Ahojky, Kat! :)

(Alice, 20. 8. 2010 12:09)

No nevím, paní Rowlingová by s mým dílem asi výrazně nesouhlasila :D
Harry v mých rukách je rozhodně chudák :) Ale, jsou místa, kde bych si to s ním i vyměnila... :D A Severus je i mou velkou slabostí, díky moc, že se ti líbí :)
A děkuji za návštěvu i komentík :))

 

jéééje chudáček...

(Kiki, 20. 8. 2010 8:16)

áchich...se ani neohlédnul ale nepředpokládala bych že by to před těmi lidmi udělal...Snape zapírá i sám před sebou...nebude to na něm vidět a tak je to i lepší...Severuse vyloženě kazí když je příliž okatě romantický na veřejnosti...ve své hlavě a v soukromí je to něco jiného...
jinak...hmmm by mě docela zajímala Sevíkova vzpomínka na to co prožíval když Harryho obímal i potom..co si asi myslel? tahle vsuvka je tam moooc postrádaná...jinak perfektní kapitolka! :D chválím a těším se na další....jo a koukám že nedodržuješ termíny ale v tom správném pořadí - kapitoly přidáváš mírně dříve :D to se mi taky líbí... akorát mi trochu nejde do hlavy co bude Harry vyvádět vyloženě v magické škole...dříve či později se něco stane ne? to bude o přestávkách běhat do sklpení pro objetí jo :D

 

Ahojky, Kiki :)

(Alice, 20. 8. 2010 12:04)

Viď? :) Také myslím, že projevovat se romanticky na veřejnosti k Severusovi jednoduše nesedí. Na druhou stranu, když pak později přeci jen něco malého provede, tak to pořádně zacloumá srdečním svalem ;-) :D A že zapírá i sám před sebou - to je perfektní vyjádření :) Ano, ano, stokrát ano :)
Jeho vzpomínka? Ehm... :D Tak to je prosté. Jednoduše to ignoroval ;-)
Tak dobře, já to řeknu - magie to nezpůsobila! :DD Ne, Harry skutečně nebude běhat o přestávkách do sklepení :D Ale "něco" se rozhodně ještě stane... :D
Díky, Kiki :))

 

***

(Niki.Moonlight, 20. 8. 2010 3:26)

Ach, bože... doufám, že mě ti, co Siriuse milují, neukamenují, ale já se tak těšila, že až budou zase v Bradavicích, že se tam Sirius bude objevovat pouze sporadicky... a ty z něj uděláš profesora obrany :-DD
Přitom bylo od začátku jasné, že by ses ho těžko namáhala oživovat, kdyby tam měl Severuse prudit jen občas :-D Toho si nevšímej, to byl jen takový výkřik do tmy, já ani vlastně sama nevím proč, ale kromě Remuse mi nějak Pobertové k srdci nepřirostli...
Takže Vílí dech... "Asi je to stupidní otázka, ale co mám dělat?"... heh... ale nejvíc mě pobavila Severusová suchá hláška při pohledu na Molly: "Chápu."
Hezké bylo, když si Harry uvědomil, že před Severusem klečí a jeho přání, aby se otočil. A poslední dvě věty ve mně zanechaly takovou smutnou pachuť...
Takže tentokrát se můžeme těšit i na úterý:-))

 

Ahojky, Niki.Moonlight :))

(Alice, 20. 8. 2010 11:54)

Ale když já mám Siriuse tak rádaaa... :D A nejen kvůli herci, který ho ztvárnil. A jeho osud byl poměrně příšerný, přežít smrt nejlepšího přítele, strávit tolik let v Azkabanu a pak uprchnout jen proto, aby zemřel; paní Rowlingová je taky pěkný sadista :)
Ale neboj, opravdu se bude vyskytovat sporadicky :) Jsem umanutá na Harry / Severus, pasáže, kde nejsou, mě nějak nebaví psát... :D (Pak si ještě dost užívám Brumbála a Draca, ale ti se začnou objevovat až později)
No ano, Severus a Molly, to je také děsivý pairing, na to nemohl reagovat jinak, než "Chápu" :D
Smutnou pachuť asi způsobím víckrát... Ale tak, jako touto kapitolkou, ji občas proložím něčím úsměvným :)
Díky moc, Niki! :)

 

...

(Coco Chanel, 20. 8. 2010 1:12)

Překrásné, okouzlující, dechberoucí, dojemné.... no ten správný výraz nemůžu najít, asi tak jako u každé tvé povídky. Umírám nedočkavostí jaké bude pokračování. Jen tak tajně doufám, že štěně nezůstane jen u lidí co si s ním budou hrát?

 

Ahojky, Coco Chanel! :)))

(Alice, 20. 8. 2010 11:42)

To je velmi milé, tě opět potkat! Díky, moc ráda tě tu vidím. :)
A stejně tak mě těší, že se ti líbí Klíč, třebaže od předchozích povídek je to dost jiná "sorta" :D
Pokračování bude... dlouhé. A místy hektické :D
Štěňátko teď bude chvíli zmatené. Ale nakonec tu správnou cestu najde, vždyť všechny cesty vedou do Říma (v mém podání k Severusovi :D)
Díky moc, Coco, opravdu ráda jsem se s tebou znovu setkala :)

 

jo jo jo

(Nade, 19. 8. 2010 23:39)

„Někdo mě sejmul Zeměkoulí,“ Tak u téhle hlášky jsem si poprskala obrazovku. Musím ji otřít dřív, než to zaschne.
Další úžasná kapitola. Eropředstava s Molly mě přibila k podlaze. :-D Fakt děsná alternativa. Teď to vypadá, že Severus může štěňátko pustit z hlavy. Věřím, že mu to Harry vymluví ... jakkoli.
Díky, těším se na další dílek.

 

Ahojky, Nade :))

(Alice, 20. 8. 2010 11:35)

Díky, ráda jsem tě rozesmála :D (nebo rozprskala? :DD) Ano, ano, Harry / Molly je děsivá představa, myslím, že takový pairing snad ještě nikdo nenapsal - a docela to chápu :D
Severus je ohledně svých představ hrozně tvrdohlavý ;-) Harrymu to opravdu dá hodně práce - ale nejdřív to musí pochopit on sám :D A to ještě chvilku potrvá :)
Díky moc, Nade! :)

 

Ach...

(Paupee, 19. 8. 2010 22:23)

Neskutečně poutavý příběh! Už se vážně nemůžu dočkat na další kapitolu.

 

Ahojky, Paupee :))

(Alice, 20. 8. 2010 11:30)

Děkuji mnohokrát! Potěšení zcela jednoznačně na mé straně :)
Budu doufat, že tě ani další děj nezklame. Díky moc! :)

 

...

(tess, 19. 8. 2010 22:21)

:-D představa harryho u nohou paní weaslyové mě opravdu pobavila.
já vlastně ani nevim co mám psít. připadá mi, že se neustále opakuju. o téhle povídce se dá mluvit jenom v superlativech a já se na ní pomalu ale jistě stávám závislou, je jako droga. a jako správněj feťák samozřejmě vítám dřívější uveřejnění kapitoly stejně tak jako avizovanou kapitolku v úterý. sem zvědavá jestli na hyrryho zase nepřijdou nějaký touhy. :-D


 

Ahojky, tess :))

(Alice, 20. 8. 2010 11:25)

Díky :) Při vymýšlení nejděsivější kombinace s Harrym mi Molly naskočila naprosto automaticky (tedy, Červíček by byl jistě ještě horší, ale to už by bylo vážně zvrácené :DD)
Dřívější uveřejnění bylo na přání jedné milé čtenářky :) A ten dvojnásobný příděl na příští týden - no, cítím jisté obavy z další kapitoly, protože je v ní... hrozně málo Severuse :D (a to se mi i špatně píše, ale bohužel, někdy se tomu vyhnout nedá :D) Tak, abych si to u vás nerozházela, radši dám rychle další kapitolku :D (Malinko vypočítavé, co se dá dělat, jsem taky jen člověk :D)
A touhy rozhodně v příběhu budou... ale až trochu později ;-) Severus si rozhodně zaslouží být objektem zájmu i bez vílího dechu :D
Ještě jednou díky, tess :))

 

krása

(Bacil, 19. 8. 2010 22:01)

Teda já se tu doslova uhnízdila. Tohle je neuvěřitelný. Začínám být závislák na tomto příběhu. Super a už se moc těším na další kapitolu

 

Ahojky, bacil :)

(Alice, 20. 8. 2010 11:16)

Děkuji :)) To mě tak blaží, že v té závislosti nelítám sama :D Uvěříš, že od vánoc nejsem schopná myslet na nic jiného? Promýšlím další děj i ve frontě na rohlíky :D
Díky ti moc! :)

 

Preklínam ťa, pri Merlinovej brade

(Iva, 19. 8. 2010 21:33)

že si zo mňa urobila fanatika na tento príbeh! Preklínam preklínam na stokrát :D !!! Kvôli tebe som začala svojej sestre hovoriť šteniatko ♥♥♥ Vieš, ako sa pri tom usmieva? :] Nemala som čo čítať a pozerám, že do utorka sa to asi nezmení :] Znova nádherne napísané, dobrú noc :)

 

Ahojky, Ivo :)))

(Alice, 20. 8. 2010 11:12)

Při Merlinově hůlce, odpusť mi :DD Říkáš sestřičce štěňátko? Nádhera :DD Ano, její úsměv si představit umím, ty jsi takové gotické zlatíčko :)) Díky moc - a dobré ráno :DD