Jdi na obsah Jdi na menu
 

Odklad na neurčito

Milí přátelé a čtenáři,
rád bych se všem omluvil za dlouhé prodlevy, čekání a nedostatek informací – v mém životě se objevily některé nenadálé problémy, které bohužel nesnesly odkladu.
S tím také souvisí další prohlášení, které bych chtěl učinit. Vydání další kapitoly se odkládá na neurčito. Nerad bych řekl, že Nebeský most končí, protože stále doufám, že se v trochu příznivějším čase budu mít možnost se k jeho psaní vrátit, ale v následujících týdnech (a měsících) to pravděpodobně nebude možné. Proto na neurčito. Přesto se budu snažit přidat nové kapitoly tak často, jak jen to půjde.

Po poněkud neradostných zprávách vám chci poděkovat. Jste ti nejúžasnější čtenáři, které by si jakýkoli autor mohl přát. Byli jste trpěliví, plní podpory i na místech, kde jste – ostatně stejně jako já – dobře věděli, že je ještě spousta prostoru pro zlepšení. Nechávali jste překrásné komentáře, radili jste i inspirovali.
Za báječný čas s vámi strávený vám upřímně děkuji. Alici se povedlo shromáždit bezesporu ty nejbáječnější a nejlaskavější čtenáře pod sluncem. A přestože považuji Elysejský klíč za naprosto neskutečnou povídku, tu nejlepší ve vodách českých fanfiction, snad se nikdo nebudu zlobit, když řeknu, že vy, čtenáři, tvoříte polovinu jeho nádherného kouzla. Díky za vše!

Prozatím se tedy s vámi loučím.

Merlin s vámi!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně sil

(Jana, 19. 10. 2011 14:59)

Milý Iane, přeju ti hodně sil a držím palce. Doufám, že někdy Most dopíšeš, bylo by ho škoda. Díky za čas, který si nám věnoval a fantazii o kterou si se podělil. Byl to zážitek. Díky a hodně štěstí.

Iane,

(Elza, 19. 10. 2011 12:06)

přeji Ti hodně síly a hodně klidu. A doufám, že se zase jednou vrátíš k nám do virtuálu. *;-)

Co říct...?

(Illienel, 18. 10. 2011 18:21)

Milý Iane,
přeji Ti, aby se Tvé problémy zdárně vyřešily a bylo vše jak má být. Nebeský most je skvělá povídka a byla by velká škoda, kdyby zůstal nedokončený, ale daleko důležitější je, aby bylo u Tebe zase všechno v pořádku. Hodně štěstí...budu na Tebe myslet. Děkuji Ti za Tvou povídku, za to, že jsi tu byl. V mém sále vědomí už máte s Alice navždy své místečko :)

Merlin s Tebou