Jdi na obsah Jdi na menu
 

14. kapitola - Malé vysvětlení

Milí přátelé a čtenáři,

zdá se, že tu mám před sebou pěknou polízanici. Tak ještě než se omluvím, vysvětlím, co se děje, proč se tu kapitola neobjevila v řádném termínu. Věc se má tak, že jsem byl minulý týden na dovolené a byl jsem bez internetového připojení. Vrátil jsem se až dnes. Všechno bylo naplánované tak, že kakin kapitolu zbetuje a Alice ji pak zveřejní.

Nicméně bohužel kakin se odmlčel a my o něm právě teď nemáme žádné zprávy. Takže pokud o něm někdo něco víte, velmi vás prosím, napište mi. Pravda je, že se o svého drahého beta-readera obávám.

A teď je na čase omluva. Za veškeré odmlky se omlouvám, bohužel se tu vyskytla shoda nešťastných náhod, které nejsou ničí vinou, ale prostě se staly. Čtrnáctá kapitola tu bude co nejdřív, pravděpodobně během zítřka, hned jak ji opravím. Takže ještě jednou se omlouvám a doufám, že mě ani Nebeskému mostu neupřete svou budoucí přízeň.

A musím dodat, jak moc je to pro mě poučné. Protože v každé krizi se skrývá něco dobrého, co nám přinese střípek moudrosti. Tady jsem si znovu uvědomil, jak jsou věci jako moje panikaření ohledně termínů malinké a nevýznamné, když se obávám o milé lidi kolem sebe.

Doufám, že se na nás nebudete příliš zlobit a Merlin s vámi!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-)

(Jana, 15. 5. 2011 22:22)

Iane, i můj koment u předchozího dílu byl opatrný výkřik (pečlivě maskované obavy, jestli jsi v pohodě...) jsem statečná, tak přece nebudu plašit veřejně, že? A verze dovolená atd je pořád lepší, než jiné scénáře. Tak taky doufám, že Kakin je v pořádku a úspěšně maturuje.
Strach a obavy o druhé jsou "daní" za to, že druhým otevřeme srdce:-) Tady se vytvořila taky rodina a tak je jasný, že když se dlouho nic neděje, přemýšlíme, proč a co a jak... sám to znáš. Další díl počká, až to stihneš opravit a usadíš se.